Свалките

Защо е тази статия? Мисля, че всеки мъж се нуждае от малко познания (всъщност доста познания) в областта на жените. Да знаем как се сваля една жена, от това да я срещнем до леглото е нещо, което всеки мъж трябва да знае и може да научи.

Не ви ли е омръзнало да гледате как разни момчета непрекъснато излизат с най-готините мадами, докато вие си киснете в къщи на бира пред компютъра и гледата сайтове за възрастни по цял ден? Не ви ли се ще и вие да имате живот, изпълнен с много прекрасни жени и пълноценно губене на времето ви? Предполагам, че отговорът е ДА.

Тогава четете.

РАЗЛИКИТЕ

Едва ли ще се открие Америка като се отбележи, че между мъжете и жените има разлики. И то огромни. Но това, което мъжете ги интересува е не разликите във физиологията или други тем подобни, а разликата в това как работи привлекателността за двата пола. Като мъже всички знаете, че ви е нужно да видите някоя хубавица, със стегнато, младо тяло и вече сте привлечени към нея и сте готови за действие (но както често се случва, готови сте, но рядко предприемате действия реално). Всичко опира, малко или много до това как жената изглежда, а това дали тя е наистина мил и добър човек, често не ни интересува, поне не в началото.

Грешката е, че повечето мъже си мислят, че това което те намират за привлекателно в една жена, ще бъде и същото нещо, което жените ще намерят за привлекателно у тях, мъжете.

ГОЛЯМА ГРЕШКА. Жените са привлечени от доста по-различни неща в един мъж, отколкото мъжът в жената.

Мъжете са директни, обичат да използват малко думи и да гледат в голямата картина, така да се каже.

Жените обаче са често неясни, правят намеци отколкото да са директни, често обсъждат детайли, за които мъжете никога не са замислят.

КОЕ Е ТОВА ЧУДНО НЕЩО, КОЕТО ЖЕНИТЕ ИСКАТ В ЕДИН МЪЖ

Не очаквайте да ви се даде изчерпателен отговор, защото нито аз, нито който и да е било друг го има.

Но ето ви една теория.

Жените си падат по няколко черти у мъжа

  • Лидерството. Да, жените харесват силните, волеви мъже. Не става дума за физическа сила. Става дума за това, че един мъж, за да е привлекателен, трябва да е лидер, да е независим, да има собствен път в живота и да не намира извинения за желанията си. Това включва пълна сигурност в уменията си и самочувствие на успял човек.
  • Чар. Това е универсално. Всички харесваме чаровните хора. Какво точно е чарът обаче не мога точно да обясня, но това е способноста да накараш всеки да се чувсвта добре в твоята компания.
  • Доминантност. Жените обичат мъже, които доминират. Това е част от ролята на лидера. Жените не си падат по мекушави, слаби, зависими и нерешителни мъже, които не правят това, което искат.
  • Агресивност- тука не става дума за физическа агресивност, а за агресивност към живота. Т.е. знаеш какво искаш и знаеш как да го постигнеш. И най-важното правиш всичко възможно, за да го постигнеш.
  • Непредсказуемост-Предсказуемите хора са скучни. Всички знаем каква ще е следващата им стъпка и затова те често ни отегчават. Изненадата е най-доброто ни оръжие. И то трябва да е част от арсенала на всеки мъж.
  • Стилен и моден. Ще си поговорим повече за външният вид, но вкусът към дрехите, живота, изкуството, вината и т.н. са важни ако искате да сте желаният мъж.

Това са най-важните и ако успеем да ги постигнем, сме на добър път.

Нещата, които са НЕПРИВЛЕКАТЕЛНИ както и да ги гледаме:

  • Отчаянието. Жените мразят отчаяните мъже. Тези мрънкала, които само се оплакват и си намират извинения за всичко са идиоти. Ако ви интересува само една жена, ако непрекъснато се опитвате да я впечатлите с покани за вечеря, цветя и т.н. и сте готови да не обръщате внимание на всичките й глупости, то тогава сте отчаян.
  • Емоционално нуждаещите се. Това са слабите мъже. Тези, които търсят емоционална опора у жената, изливат чувствата си във всеки удобен момент и т.н. Ако казвате на една жена, че сте влюбен до уши в нея, значи сте емоционално нуждаещ се. Ако й се обаждате по няколко пъти на ден и цяла седмица, значи сте същото. Това е смешно и трябва да престанете да го правите веднага.

КАК ЖЕНИТЕ РАЗБИРАТ, ЧЕ СИ ИМАТ РАБОТА С ИСТИНСКИ МЪЖ

Тъй като жените често не знаят с кого си имат работа, те ни тестват. Тестът може да идва във всякакви форми. Но най-често това става, когато жените се държат като лигли, или кават нещо лошо спрямо нас, за да ни провокират. Ако примерно я попитате за номера й и тя ви каже „за какво ти е?“ това е тест. Те искат да видят доколко сте мъж и дали ви бива. Най-голямата грешка, която може да направите е да се разстроите или да й отговорите сякаш трябва да се докажете пред нея. Ако една жена се държи като лигла и вие търпите поведението ви, това й показва, че не сте никакъв мъж и че искате да й се харесате. Напротив, кажете й да престане веднага или просто се посмейте на глупавото й поведение. Ако ви попита защо ви е номерът й, най-тъпо ще е да кажете, че много я харесвате и че искате да излезете с нея. Правилният отговор е да й кажете с чувство за хумор, че събирате номера на разни момичета и че след това ги показвате на приятелите си, посмявате се и ги хвърляте в кошчето за буклук. Така не сте се дали лесно и не сте си навели главата пред една жена. Запомнете, че жените трябва да ви респектират иначе никога няма да се почувстват привлечени към вас. Респектът е ключова част. Никога не се подчинявайте на една жена, дори й когато ви помоли да подържите чантата й, дори и тя сама да може да го направи. Никакво подчинение. Дори и в най-малките неща. Говоря абсолютно сериозно.

КАКВО ИЗИСКВА ДА СИ ДОБЪР С ЖЕНИТЕ

За мене това е много добър въпрос. Всеки, които иска да е добър с жените трябва да е готов да се промени и да възприема нови идеи, които са различни от тези с които е запознат. Това означава, че трябва да посвети свободното си време на това да се интересува от жени и да намира начини да стане по-привлекателен и да се усъвършенства. Ако не искате да се промените, тогава не четете по нататък.

НАЙ-ЛОШИЯТ СЪВЕТ ОТНОСНО СИТУАЦИЯТА ВИ С ЖЕНИТЕ

Ако сте имали проблеми с жените, предполагам, че често сте питали за съвет. Дали някоя позната, или родител или приятел. Знам и най-честият отговор, който сте получавали. А той е „просто бъди естествен. Бъди себе си“ Защо това е най-лошият съвет? Ами досега не сте ли се държали естествено? Не сте ли били себе си? И какви резултати ви е дало това? Никаки. Един мъж, който е красив, чаровен и знае тайните не женското сърце, няма как да сбърка като бъде естествен, защото това да е привлекателен за жените е част от естеството му. Но за един човек, който е срамежлив, плах и си няма идея как се свалят жени,то колкото и да е напряга да бъд естествен, та и зелен да стане, няма да има успех.

Ако все пак кажете на някого, че винаги сте били ествествен и това не ви е давало резултати, те сигурно ще ви отговорят:ю

  • Ами значи не си намерил подходящото момиче. Продължавай да търсиш.

Да и кога ще я намериш? Като си на 40 и нещо и животът ти е минал в самота и отчаяние? Този съвет се дава от хора, които идея си нямат как да свалят жени. Никога не го възприемайте. Пътят на свалячът е да се самоусъвършенства и да се променя. Понякога трябва да се правят неша, с които ще се чувствате некомфортно, но когато те станат част от вас, е, тогава вече ще може да се държите естествено, зашото това да бъдеш естествен ще се равнява на това да бъдеш привлекателен.

НЯКОИ ГРЕШНИ ПРЕДСТАВИ ЗА ПРИВЛЕКАТЕЛНОСТТА НА МЪЖЕТЕ И ГРЕШНИ ИДЕИ ОТНОСНО ЖЕНИТЕ

  • Как изглеждаш. Няма да ви лъжа. Това е важно, но не е   толкова важно, колкото за нас мъжете. Външният вид на една жена е   решителен. За мъжете обаче, не съвсем. Не трябва да изглеждате като Брад Пит, за да имате много жени. Но разбира се направете всичко възможно да подобрите външният си вид. Косата, зъбите, брада и мустаци (по-добре е   да ги няма), дрехите, обувките, хигиената и т.н. Попитайте за женско мнение върху този въпрос. Ще се намерят много жени, които охотно да ви помогнат да подобрите външният си вид.
  • Парите.  Ха, ако ги имате, това е един плюс в повече за вас. Но не е достатъчно, нито задължително. Мъжете често грешат, че една жена излиза с някого, заради парите му. Т.е., че тя го прави единствено за да извлече   материални облаги от това. Истината е, че парите са символ на власт и   лидерство – това, което жените намират за привлекателно. Затова богатите често ги смятат за по-добри хора от другите. Същото е когато видите една красива жена и веднага си мислите, че тя е богиня и перфектна. А  като я опознаем се оказва, че може би не е толкова перфектна, ами   истинска патка.
  • Че жените трябва да се третират мило. Това е голяма   заблуда. Няма нищо по-лошо от една жена да попадне на добро момченце,   което винаги да се съгласява с нея, да е винаги мило и внимателно. Жените искат МЪЖ, който не се страхува да изкаже мнението си, дори и да е различно от една жена. МЪЖ, който не страхува, че ще обиди околните и   жената с това, което има наум и което е. Ако сте добо момченце, което   третира жените мило и внимателно, престанете веднага. Това е лошо за вас   и за жената.
  • Че жените знаят какво искат. Жените не знаят какво искат. Това е истината. Те са нелогични, обикновено са патологични лъжци. Т.е. устата им говори едно, а мозъкът им мисли съвсем друго. Приятелски съвет, никога не взимайте насериозно какво ви казва една жена. Често то е абсолютна глупост. Или може да ви кажат,че не се   целуват на първата среща, а да ви чакат цяла вечер да направите първата   стъпка.

Имайте план за действие винаги и го следвайте безмилостно, дори да срещнете съпротива. Ако енда жена ви казва твърдо   да спрете, направете го във всички случаи. Но ако ви каже, че не спи с   хора, които познава едва от няколко дена, но ви гледа страстно и секси, то тогава непременно продължете.

  • Че една жена трябва да се ухажва. За някои ухажването е следното поведение. Това един мъж да заведе жена на вечеря, да й носи  цветя, да й купува всичко, което тя пожелае. И в крайна сметка да не   получи нищо в замяна. Все пак тук говорим за жена, която сте срещнали   наскоро. Ако имате гадже от известно време, естествено изведете я на   вечеря и й подарете нещо от време на време. Но недейте да я заливате с   подаръци. Тя ще си помисли, че искате да купите любовта й и ще ви   отреже. Има много начини по които може да излезете на среща без да се   охарчвате и без да правите впечатлението, че искате да впечатлите една   жена.

Засега това са само едни от нещата, които мъжете   правят грешно във връзките си с жените. Но те са ключови. Ако ги правите, престанете веднага.

КАК ДА ЗАПОЧНЕМ ПРОМЯНАТА И ПЪРВАТА НИ МИСИЯ

Как да се промените, за да сте по-привлекателни? Това е   въпросът. Трябва да почнете с вътрешната промяна, с промяна на   мирогледа и персоната ни.

Ако сте несигурни и срамежливи или се страхувате от жените. Ето ви едно упражнение. Запитайте се коя е най-голямата ви несигурност относно жените. Правете това упражнение често, няколко пъти  на ден. Не се чувствайте зле за себе си и не се съдете, а работете върху   това да се възприемете такъв какъвто сте и да се променяте за добро.

Представяйте си често какъв точно искате да сте. Какще изглеждате, как ще се чувствате, каква ще е стойката ви и т.н.   Направете този образ силен и ярък, голям и ясен. Правете това упражнение   често и скоро ще видите признаците на промяната. Ще станете това, което   искате да сте.

Първата мисия. Излизайте по няколко пъти на седмица,   за няколко часа и да срещата клкото се може повече момичета. Не ги   сваляйте, а просто си поговорите с всяко за няколко минути. Приятелски,   неангажиращ разговор. Като видите момиче, отидете и му кажете:

  • Здрасти. Забелязах те преди секунда и просто исках да се запознаем. как се казваш?

Водете си записки и как всичко е протекло. После анализирайте.

Направете го с поне 10 момичета на ден, 4-5 пъти в седмицата. Това са към 40-50 разговора на седмица.

НЯКОЛКО СЪВЕТА ОТНОСНО ЕЗИКЪТ НА ТЯЛОТО ВИ

Винаги ходете изправен, раменете назад, главата и   с горда стъпка. Когато видите някое момиче, погледнете я право в очите и   не сваляйте поглед докато тя не го направи. Често мъжете се гледат една   жена, а когато тя се обърне с лице към тях, веднага извръщат поглед.   Това й показва едно нещо – че сте пъзльовци. Истинският мъж ще я гледа в   очите без страх. Трябва да изглеждате като баровци, ако седите някъде   си представете, че мястото е ваше. Разтворете краката и ръцете си и се   настанете удобно, сякаш всичко наоколо ви принадлежи. Знам че това може   да звучи налудничаво, но жените разбират много повече за един мъж от   езика на тялото му, отколкото това, което говори. А този език е много   силен и комуникира правилните неща. Не се страхувайте да огледате някоя   жена, без да изглеждате като убиец обаче. Просто го направете със   самочувствие, наслаждавайки се на тялото й. Тя ще оцени фактът, че сте   достатъчно самоуверен да я огледате, без да се правите, че не сте я   огледали когато тя се обърне към вас.