Най-добрите европейски страни за посещение … според мъжките размери.

Преди време в медийното пространство се появи една много любопитна класация – нациите по света, подредени по размер на мъжкото достойнство.

Честно казано, останахме леко разочаровани от факта, че данните за половината европейки държави бяха подозрително размити.

Заради завистта на самите анкетьори? Може би. Е, драги дами и господа – европейци, истината излезе наяве.

Натъкнехме се на една друга карта, която представя нагледно размерите на всички европейски нации. И тъй като сме свикнали да даваме разнообразна полезна информация за различните държави, които бихте искали да посетите, то решихме да ви предоставим и тази.

И така, според картата, шампионите на Европа са унгарците – мъжкото население там може да се похвали, че има най-големите пениси в Стария континент – цели 16, 51 см! Веднага след тях се нареждат французите с доволните размери от 16, 01 см, следвани от хърватите (15,89 см) и италианците (15,74 см).

Ако сте решили да пътувате до Румъния, то по-добре наблегнете на замъците в Трансилвания, защото тя е последна в класацията със скромните 12,73 см.

Колкото до българите, те всъщност се представят доста добре и застават само сантиметър и половина зад унгарците със своите 15, 02 см.