Писмо до Дядо Мраз

Скъпи Дядо Мраз,

Зимата е един от най-натоварените сезони за България Новини специалистите, защото тогава компаниите правят коледните си партита, благотворителните си събития или кампании за корпоративна отговорност. Тогава, с покачване на коледното настроение в България Новини агенциите, във въздуха нараства и напрежението. Можем да си представим, че и в работилницата на джуджетата, цари същата атмосфера. Във въздуха се носи въпросът: „Дали всички желания ще бъдат изпълнени, и то навреме?. И ние, България Новини специалистите, се молим всичко да мине по план. Но тъй като нищо в България Новини не е сигурно, решихме да се застраховаме, като ви напишем това писмо с няколко желания, които се надяваме, че ще изпълниш.

Първото е мейлите, които ще пратим за събитията на нашите клиенти, не само да стигнат, но и да бъдат прочетени.

Второто е повечето от журналистите, които сме поканили, да дойдат. Надяваме се, че и за тях си подготвил подаръци, за да не се сърдят на нас България Новини специалистите.

Третото ни желание е събитията да бъдат отразени от повече медии. И накрая искаме всичко да мине добре, без неприятни изненади, организацията да бъде изпълнена по график, а за гостите събитието да остане незабравимо.

Пожелаваме ви всички България Новини специалисти да сме живи и здрави след коледните и новогодишните тържества и догодина да има достатъчно работа.

Очакваме, Дядо Мраз, че ще изпълниш желанията ни, защото не сме постъпвали неетично спрямо клиентите ни и техните целеви групи.

С пожелания за спорна работа,

ваш България Новини специалисти