5 лъжи, които всички жени казват

Тя е прекрасна, а ти й вярваш безрезервно… Но не се заблуждавай. Всички жени лъжат в определени ситуации и твоето малко ангелче не прави изключение. В твоя полза тук ще ти разкрия 5-те лъжи, които всички жени казват.

„Не съм ти ядосана”

О, да, тя е. Не си мисли, че ще се измъкнеш толкова лесно. Тази лъжа е най-често срещаната. Обикновено жените, които са били наранявани от мъжете, използват тази фраза като емоционална защита. Като например, когато забравиш рождения й ден или я наречеш с името на бившото си гадже. Тя просто не може да остави това да отмине. Вместо обаче да признае, че е засегната, тя предпочита да се прави, че не й пука, от страх да не се покаже като прекалено неуверена или ревнива.

Как да разпознаеш лъжата: Тази лъжа е много лесна за разпознаване, тъй като жените трудно успяват да прикрият раздразнението си в такава ситуация. Те обикновено искат мъжете да прочетат мислите им и да разберат, че в този случай „Не, аз не съм ядосана” всъщност означава „Ако можех да убивам с поглед, вече щеше да си мъртъв”.

Какво трябва да направиш: Спести си време и главоболия, като й се обадиш по-късно и обсъдите защо е толкова ядосана.

„Нямам нищо против да отидете с момчетата на стриптийз”

Уау, ти имаш най-страхотно гадже на света! Да бе да! Ако това звучи прекалено хубаво, за да е истина, то е… защото не е. Един мъдър съвет от мен: всички жени имат МНОГО против мъжете им да хвърлят страстни погледи (и не само) на други жени, дори и на стриптизьорките по баровете. Единственият въпрос е доколко това ги притеснява.

Тази лъжа е много подобна на лъжа №1. Чрез нея жените се опитват да прикрият собствената си несигурност. Обикновено обаче те наистина са силно притеснени от възможността техните гаджета да попаднат в ситуации, заредени с толкова много сексуален потенциал. В този случай те използват тази лъжа, за да спасят реномето си, да изглеждат по-самоуверени или просто за да те тестват. Поради същите причини те лъжат и когато казват, че не ги интересува това, че се заглеждаш по други жени, когато сте заедно.

Как да разпознаеш лъжата: Тази лъжа обикновено е по-трудна за разпознаване от първата, тъй като опира до това да разпознаеш неувереността й. За най-лесно – приеми, че тя винаги ще има нещо против да отидеш с момчетата на стриптийз.

Какво трябва да направиш: Най-добре е просто да не ходиш. Запитай се кое е по-лошо – да пропуснеш 2 часа гледане на голи тела или да търпиш седмици, дори месеци наред злобни коментари и подмятания?

„Просто не съм готова за сериозна връзка в момента”

Отново това твърдение е почти винаги невярно, въпреки че най-малкото се казва с най-добри намерения и с цел да се омекоти отхвърлянето. Това може да бъде последвано и от допълнително извинение като: „Тъкмо приключих една несполучлива връзка и не искам да бъда наранена отново”. Истината е, че ако тя е свободна и се интересува от теб, ще отдели време, за да се виждате. Толкова е просто.

Как да разпознаеш лъжата: Изглежда ли ти сякаш се чувства некомфортно в твоята компания, избягва контакт с очите, говори прекалено много, постоянно прави глупави извинения? Тя те лъже.

Какво трябва да направиш: Остави я да си иде. Не се притеснявай да й покажеш, че разбираш за какво става въпрос. Спаси собственото си достойнство и си тръгни.

„Нямам нищо против да платя сметката, и без това ти винаги плащаш”

Не е вярно. Въпреки че това не се отнася до всички жени, много от тях все още очакват мъжете да плащат за всичко, особено когато мъжът ги е поканил на първа среща. Мъжете най-малкото трябва поне да предложат да платят цялата сметка. Ако тя е много настоятелна, можеш да й позволиш да плати половината. Но ако забележиш, че протестът й е по-скоро от любезност – плати цялата сметка.

Как да разпознаеш лъжата: Ако тя каже „Аз ще платя”, но без дори да покаже някакво намерение да отвори чантата си и да извади портмонето си, това значи, че тя няма никакво намерение да го направи.

Какво трябва да направиш: Просто отиди на срещата подготвен да платиш цялата сметка. В по-късен етап на взаимоотношенията ви можете да я разделяте или да се редувате. Това зависи изцяло от вас. Но в началото, на първите ви срещи, когато трябва да правиш добро впечатление, не рискувай да изглеждаш стиснат.

„Това е страхотно!”

Тази лъжа спада към лъжите в секса. Когато една жена е с някой мъж, тя все повече и все повече започва да се убеждава, че той е Единственият. Затова при жените се наблюдава една такава тенденция – те винаги казват на мъжете, това което искат да чуят, за да ги накарат да се чувстват добре.

Секс лъжите са наистина много. Някои от нещата, които жените винаги казват, а те невинаги са верни, са: „Досега съм била само с теб”, „Имаш най-дългият пенис” или пък „Аз съм била само с Х мъже досега” (като номерът умишлено се намалява, за да не я помислите за…)

Как да разпознаеш лъжата: Когато се отнася за секс, най-деликатната тема, винаги трябва да приемаш нещата, които тя казва, с лека доза съмнение.

Какво трябва да направиш: Не трябва да я караш да ти разказва за предишните си сексуални преживявания и/или партньори. Ако тя ти каже някоя от гореизброените лъжи, засмей се и кажи: „Това е много хубаво, но аз наистина не взимам тези неща много на сериозно. След като и двамата сме доволни от нашия сексуален живот, нищо друго няма значение”.

Е, сега вече знаеш 5-те лъжи, които всички жени казват, затова бъди внимателен за тях и реагирай по съответния начин. Щом разбере, че не можеш да бъдеш измамен толкова лесно, тя ще бъде по-откровена с теб в бъдеще.