Продуцентите на сериала “Под прикритие” решиха да поканят вътрешния министър да играе позната за него роля. Съдбата е предопределила да води спецакция срещу наркобосa Джаро. Министърът все още не е решил как да отговори.

Вторияt по сила в българското правителство не би имал проблем да изиграе ролята. През последната година той стана известен най-вече с провеждането на подобни показни акции. Целта е да се прекрати един или друг престъпен канал.

Тези акции се оказаха успешни от гледна точка на PR – имиджа му. Рейтингът му се вдигна изключително много. Дори на моменти застрашително наближаваше този на лидера му и премиер на България – Бойко Борисов.

За разлика от реалните акции, участието му в сериала може да му доведе само личен рейтинг. Той самият е помагал при изграждането на сюжетната линия, като е предоставял кадри от реални акции с истински командоси. Научавайки това няма защо да се чудим как теленовелата е толкова реалистична и привлекателна за голяма аудитория.

Близки до правителството твърдят, че това е контраакция на участието на Стефан Данаилов в сериала. Управляващата партия отдавна упрекваше бившия министър на културата, че използва това за кандидатпрезидентската си кампания. Вероятно ще последва ходът, след като не можеш да ги победиш – присъедини се към тях.

Изглежда съдбата на Цветанов е да играе самия себе си. Поне знаем, че в тази роля е най-добрият актьор.