Дядо Мраз и Снежанка

Ведно с подмяната на символите, химна, герба на България, имената на населени места и улици, взривяването на музея на „Г. Димитров, разбиването и ограбването, повсеместното напикаване и насиране на историческите„ народни паметници, през злополучната 1989 година, Сините Талибани на България по нареждане на МВФ и Сорос, на Световната банка, убиха и други двама любими народни герой  Дядо Мраз и неговата Снежанка. Убиха всички спомени от Българката, която по един или друг повод е играла Снежанка в пиеска или с прическа в живота на любимия си мъж. На 99% от Българите бе спрян със забрана и усмиване достъпа до банката на Спомените от веселите празнувания на Новогодишния ден и нощ в семейството. Училищните празници на Нова година бяха едно незабравимо преживяване за десетки поколения българи. Днес тия 99% българи са изрязани от общественото празнуване и веселба и се чувствуват отритнати от нововъведения Коледен Комерс. Те се чувствуват чужденци в собствената си държава, не разбирайки какво означават тия символи на Санкта Клаус, кой е този нов Дядка, от коя държава е и какво им се натрапва с него от Запада. Западът обаче е крачка пред България и вече отрече Санкта Клаус, докато България го усвоява.

До кога ще се оставяме Сините Талибани и лъжедемократи да ни водят към поредната илюзия и лъжа? До кога няма да покажем гражданска доблест и ще се съгласяваме да отстъпваме празниците си и традициите си, да се чувствуваме като чужденци в собствената ни държава? И дали Западът би приел нашите празници, ако решим да наложим в САЩ или в Англия, или в Швеция, или в Германия Бабин Ден, например? Какво ли ще стане там? Дали така угодно ще ни се надупят тия държави и ще внедрят българските или славянските празници, както ние се отказваме доброволно от нашите и приемаме чуждото.

Хора, чуждопоклонничеството е грях! Нека да спазваме нашите стари и добре вкоренени СЛАВЯНСКИ традиции и обичаи. Нека да съживим убития по синьо-талибански Дядо Мраз и неговата Снежанка!
Весел Новогодишен празник, който е най-големия и светъл празник в годината! И да не забравите да си размените задължителните новогодишни подаръци, с удоволствие се маскирайте за радост на вашите Деца на Снежанка и на Дядо Мраз.