Warwick Rowers 2016 Crowdfunder

The Warwick Rower The Warwick Rower Here’s their promotional video for the calendar. But you may want to grab some water first, because it is guaranteed to leave you thirsty

И тази година британският клуб по гребане The Warwick Rowers Calendar ще зарадва феновете си с чисто нов календар, пълен с красиви фотографии на спортистите – чисто голи. По традиция, приходите от горещия календар ще отидат за добра кауза.
Преди това обаче, момчетата провеждат кампания за набиране на средства за финансиране на производството на календара и придружаващите го продукти.
Ето няколко кадъра от новия календар, който ще бъде пуснат в продажба навреме за зимните празници.

Warwick Rowers 2016 Crowdfunder
About Другата гледна точка
Не е страшно да си луд, страшното е ако го осъзнаваш. Думите могат да бъдат опасни. През повечето време предпочитаме да говорим кратко и с недомлъвки. Пропускаме много – има заличени места в езиковото ни общуване. Може би приемаме, че празнините ще бъдат запълнени от слушателя или че пропуснатото не е съществено. Вероятно не се замисляме, но и в двата случая има голяма разлика между това, което мислим, че сме казали и това, което слушателят мисли, че сме имали предвид, и това, което в крайна сметка е разбрал.