Възрастен мъж с млада жена – нищо ново под слънцето. Но Бриджит и Еманюел Макрон показват, че е възможно и обратното. При това те далеч не са единствените. В тази фотогалерия Ви показваме и други подобни връзки.

Президентската двойка

Навремето тяхната любовна връзка е за мнозина истински скандал: 15-годишен ученик се влюбва в учителката си по френски език, която е с цели 24 години по-възрастна от него. Днес Бриджит и Еманюел Макрон са новата президентска двойка на Франция.

Мадона и Хесус Лус

Имената им са толкова нестандартни, че само заради тях можеха да бъдат двойка-мечта. Но връзката им продължи само две години. Близък на Мадона твърди, че разликата във възрастта – цели 28 години – е била от решаващо значение за раздялата им.

Хайди Клум и Вито Шнабел

Макар че жълтата преса периодично разпространява слухове за раздялата им, Хайди Клум и Вито Шнабел продължават да се държат като щастлива двойка. Супермоделът Хайди Клум е с 13 години по-възрастна от Вито Шнабел, който търгува с произведения на изкуството. Двамата са заедно от три години.

Deep Purple - Child in Time (Official Video)

Тина Търнър и Ервин Бах

Беше любов от пръв поглед„, казва Тина Търнър за съпруга си Ервин Бах. Двамата са заедно от 30 години, а преди четири години минаха под венчилото. Тина Търнър е с 16 години по-възрастна от германския музикален продуцент.

Нена и Филип Палм

Световноизвестната германска певица Нена е с 12 години по-възрастна от партньора си Филип Палм. Двамата нямат брак, но са двойка от 23 години. За Нена се знае, че обича семейството си повече от всичко. Най-добре се чувства в обкръжението на Филип и петте си деца.

Златан Ибрахимович и Хелена Зегер

Държа семейството си настрана от всичко. Не искам да водят живот като моя„, казва световноизвестният футболист Златан Ибрахимович. Затова и снимките с 11 години по-възрастната му съпруга Хелена са рядкост. Семейството има две деца.

Наполеон и Жозефин

Любовните връзки между млади мъже и по-възрастни жени не са някакъв нов феномен. Наполеон Бонапарт например е бил влюбен до уши в шест години по-възрастната Жозефин дьо Боарне. Двамата сключват брак през 1796 година. Впрочем, възходът на Наполеон се дължи в голяма степен именно на Жозефин – и на връзките ѝ в света на политиката.

Автор: Мартин Муно