Турция

Не дразнете Ердоган. Нито Путин

Скъп и опасен проект: Турция строи атомна централа. Турция строи първата си атомна централа. И макар че страната после ще изкупува тока скъпо и прескъпо от Русия, президентът Ердоган говори за “патриотично” решение. Критици на проекта го смятат за безсмислен и опасен.

Само новите молове ли са символ за ”бърз” напредък? България – обречена на изостаналост. България: не само фасадите подлежат на спешен ремонт.

Българите, най-бедният народ в ЕС, свързват атомната енергия не с аварии, а с евтиния ток, от който нямат никакво желание да се откажат. Повечето българи одобряват атомната енергия. Нещо повече: мирният атом е така популярен в България, че президентът Първанов, който също е сред привържениците, излезе с идеята българите да…

Пазарлъкът си има закони

Законът на успешния шопинг на Изток гласи: колкото по-дълго се пазарите, толкова по-малко ще трябва да платите. Затова тръгвайки на пазар в чужбина, си струва да овладеете изкуството на диалога с продавача.

Какво ви харесва в България?Кои са плюсовете и минусите на България, как България губи децата си и по какво България бие Франция – това са част от въпросите.