Репортаж

Протестирам срещу този протест в София

И така, докато софиянци разбраха, че градът им е в кома. Мръсотия, хаос, грозота. Задръствания, бръмчене, бензинова смрад. Колко са нещата в София, които са красиви и функционират добре? Този град започва да става удивително неугледен.

Новият вариант Омикрон: какво се знае дотук. Новият вариант на коронавирус Омикрон е вероятно по-заразен от известните до момента. Но дали е и по-опасен? И дали ваксините предпазват и от него? Ето какво се знае до момента:

Вечният Фреди Меркюри. Днес се навършват 30 години от смъртта на вокала на “Queen”. Музиката, която ни остави той, ще живее вечно: никой не може да изпълни “Bohemian Rhapsody” така, както я пееше Фреди Меркюри.Вечният Фреди Меркюри. Днес се навършват 30 години от смъртта на вокала на “Queen”. Музиката, която ни остави той, ще живее вечно: никой не може да изпълни “Bohemian Rhapsody” така, както я пееше Фреди Меркюри.

Кой е най-честният българин в момента, по народному – божа кравичка? Този въпрос има само един отговор. Разбира се, че е г-н Веселин Денков, на когото най-много ще подхожда аристократично прозвище като Барона, Графа, Висконта, вместо използвания от медиите берберски прякор Весо Брадата.

Няма да внеса оставката си на 49-ия Конгрес

Защо БСП става опасна и за бъдещото правителство. Кризата в БСП застрашава и Радев, и съставянето на кабинет. Дали Нинова няма пак да финтира противниците си, за да остане на власт? А ако тя получи мандат за преговори с ПП?