Това не са мои думи. Един възрастен човек ме помоли да ги споделя в мрежата защото той не можел
КАПАНИТЕ НА РЕВОЛЮЦИОНЕР – ТЕРОРИСТИТЕ

Чрез основния принцип на комунистическата политикономия, наследниците на комунизма – БСП и ДПС принудиха Бойко Борисов да си подаде оставката. Този техен принцип е, че власт не се взема по мирен път, а чрез революция (нятасилие). Тази тяхна тактика доказва, че те са малцинство, щом не могат да вземат властта по мирен път, без измама. Те не се интересуват от броя на жертвите на заблудените при революцията, а се интересуват само и единствено от властта. Ако се върнем във времето на тройната коалиция ще разберем, че властта е наистина сладко нещо, особено когато имаш наклонности да ограбваш държавата „в името на народа”.
Защо използвах думата „заблудените”? Защото тези, които излязоха да протестират не знаеха, че това е предварително подготвен сценарий от БСП и ДПС и с участието на малките политически сили, които не могат сами да си вземат „кокал” от властта и се надяват някой по-голям да им го даде. В борбата за надпревара за такъв кокал е и Иван Костов, което не ме изненадва, но той едва ли ще влезе в парламента със своята нищожна партия.
Хора, не следите ли телевизионните предавания? Нима не помните преди 7-8 месеца, когато Доган беше притиснат във връзка с „Цанков камък”, че предупреди Бойко Борисов за предстоящи протести. Нима той го каза случайно? Той беше точен като предвещателите на грипна епидемия. Това показва, че както последните, така и Доган направляват действията, за да се случат тези неща, защото са заинтересовани. Нима не може да ви мине през ума, че недоволството ви може да бъде предизвикано чрез манипулативно отчитане на тока чрез подкупване на част от инкасаторите… и вие отивате на мирен протест без да знаете, че там са пратени платени провокатори, които да предизвикат кръвопролития. По този сценарий за ваша сметка заинтересованите „с един куршум убиват два заека”:
1. Да ви убедят за построяването на АЕЦ Белене в земетръсна зона и да чакаме момента, когато ще изживеем трагедията на японците
2. Да свалят рейтинга на Бойко Борисов и да спечелят изборите, и да направят коалиционно правителство с всички партии без „ГЕРБ”.
Ако успеят да постигнат целта си, в държавата ни няма да остане нищо неоткраднато. Мислите ли че не е било възможно да бъдат откраднати поне половината от милиардите дадени за консултации за АЕЦ Белене. Това с документи става много лесно. А това са наши пари т.е. на данъкоплатците.
Българи, вие сте умни, но си напрегнете мозъка, за да стигнете до истината и да се вразумите! Преценете кои правителства ограбиха държавата, а на нас ни даваха „трохи” (повишаваха ни заплатите и пенсиите), за да сме доволни, за да не виждаме, че в техни ръце са монополите и по „законен” и незаконен начин заграбиха цялата индустрия на държавата. От държавна стана тяхна и така „законно” забогатяха! Преценете кое правителство усвои най-много европейски фондове за България (за нас), като построиха магистрали, пречиствателни станции, детски градини, спортни комплекси, ремонтираха училища, болници, църкви и много др. Ако те крадяха, както го правеха другите, нима това щеше да бъде премълчано от опозицията, особено от БСП.
Българи, от нас зависи дали ще спрем България да се развива по този начин или ще я върнем отново към разграбване!
Бъдещето на България зависи от вашата гражданска отговорност, което в случая означава, че задължително трябва да гласувате на изборите и да изберете онези, които изграждат България, а не онези, които я разграбват. От това зависи бъдещето на вашите деца и внуци!

Iliyan Osenski