СОФИЯ МЕТЕОРОЛОГИЧНО ВРЕМЕ James Horner: Oscar-winning Titanic composer dies in crash
вт. окт. 4th, 2022

James Horner, the Hollywood composer who wrote the Oscar-winning score for Titanic, has died in a California plane crash aged 61.

Всяка нощ в моите сънища Аз те виждам. Аз те усещам. Ето,как аз зная, че ти ще продължиш да се движиш напред Далеч през пространството и разстоянието между нас Ти си дошъл, за да покажеш,че ще продължиш напред Близо, далеч,където и да си Аз вярвам, че сърцето ще продължи да тупти. Още веднъж ти отваряш вратата И ето, ти си тук в моето сърце. И то ще продължи да тупти и да тупти… Любовта може да ни докосне веднъж и за последно докато сме живи И никога да не тръгнем докато не сме едно цяло Любовта беше, когато те обикнах. Един истински миг, който помня В моя живот ние винаги ще вървим напред. Близо,далеч, където и да си Аз вярвам, че сърцето ще продължи да тупти Още веднъж ти отваряш вратата И ето, ти си тук в моето сърце И то ще продължи да тупти и да тупти… В него има някаква любов, която няма да си отиде. И ето, ти си тук, няма от какво да се боя, и аз зная, че сърцето ми ще продължи да тупти Ти си на сигурно в моето сърце И то ще продължи да тупти и тупти.
Всяка нощ в моите сънища Аз те виждам. Аз те усещам. Ето,как аз зная, че ти ще продължиш да се движиш напред Далеч през пространството и разстоянието между нас Ти си дошъл, за да покажеш,че ще продължиш напред Близо, далеч,където и да си Аз вярвам, че сърцето ще продължи да тупти. Още веднъж ти отваряш вратата И ето, ти си тук в моето сърце. И то ще продължи да тупти и да тупти... Любовта може да ни докосне веднъж и за последно докато сме живи И никога да не тръгнем докато не сме едно цяло Любовта беше, когато те обикнах. Един истински миг, който помня В моя живот ние винаги ще вървим напред. Близо,далеч, където и да си Аз вярвам, че сърцето ще продължи да тупти Още веднъж ти отваряш вратата И ето, ти си тук в моето сърце И то ще продължи да тупти и да тупти... В него има някаква любов, която няма да си отиде. И ето, ти си тук, няма от какво да се боя, и аз зная, че сърцето ми ще продължи да тупти Ти си на сигурно в моето сърце И то ще продължи да тупти и тупти.