ИСТИНАТА ВЛАСТВУВАЩИТЕ ОЛИГАРСИ

ИСТИНАТА ИСТИНАТА

Вън партиите от властта! Стига грабеж!

Коалицията между бандити се нарича МАФИЯ!

Коалицията от бандити и олигарси навързани като свински черва и скрепена здраво от масонската секта на Висшият Съдебен Съвет.Групировката=Хунтата=Мафията.

Независимо за кой гласувате- те са едно- и всички заедно ще са пак на власт..

Някой много иска бързо да гласувате ,за да дойдат всички заедно пак на власт- това са ТЕ – ВЛАСТВУВАЩИТЕ ОЛИГАРСИ. Партиите нямат идеология и платформи за изпълнение- те само казват – Гласувайте за нас! Ний да сме на власт!

НЕ МОЖЕТЕ С ИЗБОРИ ДА СВАЛИТЕ ПАРТИЙНО-ПРАВИТЕЛСТВЕНАТА МАФИЯ!!!

БЪЛГАРИЯ ДА НЕ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ПАРТИИ!!!

Партиите да са на самоиздръжка а не от бюджета на гърба на народа !!! Безпартийно правителство от професионални и нови некомпрометирани политици.Нови лица , които не са замесени в престъпното 23 годишно управление на бандитите и групировките.

БСП трябва да е забранена защото това си е старото БКП!

ДПС е противоконституционна партия на етническа основа-противоречи на член 11 , алинея 4 от конституцията!

Това значи че Конституционният съд и ВСС са криминални бандюги,които лъжат.Изборите са криминални и са противоконституционни и противонародни ЗАЩОТО в тях участвува ДПС , която е недопустима по конституция!

ЗАВЕДЕТЕ ДЕЛО В БРЮКСЕЛ ЗА ТОВА ЧЕ В ИЗБОРИТЕ УЧАСТВУВА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА ПАРТИЯ И ТЕ ЩЕ БЪДАТ АНУЛИРАНИ!

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
About Другата гледна точка

Не е страшно да си луд, страшното е ако го осъзнаваш. Думите могат да бъдат опасни. През повечето време предпочитаме да говорим кратко и с недомлъвки. Пропускаме много – има заличени места в езиковото ни общуване. Може би приемаме, че празнините ще бъдат запълнени от слушателя или че пропуснатото не е съществено. Вероятно не се замисляме, но и в двата случая има голяма разлика между това, което мислим, че сме казали и това, което слушателят мисли, че сме имали предвид, и това, което в крайна сметка е разбрал.