Циганите са бъдещето на България

Не помня точно кой от американските посланици у нас изрече: „Циганите са бъдещето на България”. Явно е знаел какво казва. Изпълнявайки нечия заповед американското правителство е пуснало в ход програма за изтребление на българите и заместването им с цигани. Дали ви харесва или не ви харесва, дали вярвате или не вярвате – това е демократичната реалност. И тя изобщо не се интересува от вашите симпатии и антипатии, от вашата вяра или неверие.

Военните действия срещу българския народ са многоизмерни. Първо ни ограбват, докарват ни до просешка тояга, а после обричат бедняците на смърт. Съсипват ни образованието, здравеопазването, лишават ни от всякакви човешки права… Впрочем да сте чули напоследък някой нещо да говори за правата на човека? За международни Харти, за свещеното и неотменимо право на живот и разни подобни глупости? Не сте и едва ли ще чуете. Да ви е търсил напоследък някой висшестоящ мнението за нещо? Нещо да ви е питал, да се е обърнал по някакъв повод към вас? Подобни глезотии вече няма, свършиха. Вас са ви отписали, смятат ви за мъртви. За себе си не говоря, мен отдавна са ме отписали.

Тровят ни въздуха с кемтрейлс, химикалите, разпръсквани от американски самолети. Тровят ни с отровни храни, тровят ни водата. Тровят ни с психотронната. Позволяват на чужди агентурни групи да избиват безнаказано българи. Срещу нас се води война. Жестока, безпощадна война. Над нас се извършва изтребление. А ние мълчим и чакаме…

Страшно е.

Аз спрях да чакам, спрях да вярвам, спрях да се надявам. Аз започнах своята лична война срещу унищожителите на България. Вие както искате.