Cега стана ли ясно на всички, че политическа кариера в бг могат да правят само агенти на дс? за останалите остава само да се пристрастяват към някоя партия и да спорят помежду си. така е най-добре за управниците – народът да се кара помежду си, а те да взимат комисионни като продават интересите му. затова 50% не гласуват, защото са разбрали, че резултатите от изборите могат да се нагласят и да победи тази партия, която предварително са се наговорили помежду си, че ще вземе властта. след 4 години същата песен на нов глас. затова в бг няма осъден бивш министър – гарван гарвану око не вади. срамота – докараха народа до просешка тояга и пак имат наглостта да управляват. бг е единствената страна, където работещите не могат да си платят тока, да не говорим за храна – стоиш гладен докато умреш. сега пишат долни лъжи, че тези депутати са били в разузнаването. не са били никога там, а са били в дс и за да ги защитят, оправданието е че са разузнавачи. никоя държава в света не излага на показ разузнаването си, господа комунисти, поради простата причина, че папките на тези хора са строго секретни и се разсекретяват само когато мине определен период, например 50 години, тоест когато всички тези лица са отдавна мъртви. и тъй като малък кръг от хора имат достъп до тези тайни, периодично се спекулира с това. а този на снимката – румен гечев не знам как е още жив. беше министър на икономиката в правителството на жан виденов и обеща на бмв, че ако инвестират в бг, ще облагат колите, произведени от тях с ниски данъци и по този начин стоката им ще се търси. бмв инвестираха 200 молиона английски лири в завод около варна и след като започнаха производството, гечев им натресе такива данъци все едно колите са внесени отвън, а не правени в бг. така колите станаха трудно продаваеми, поради високата си цена, а после гечев обвини бмв, че са произвеждали стар модел на ровър, който не се търси на пазара, а в същото време този модел масово се караше в англия. от тогава в бг не е идвал реномиран производител на автомобили, след като цял свят разбра за продажността на политиците у нас. китайците само дойдоха, но те както всички знаят са комунисти и не се различават по нищо от родните комунисти. ако има нещо, от което гечев не разбира, това със сигурност е икономика. изнася лекция в сащ пред студенти и споменава, че през голямата депресия безработицата е била 40%, но студентите правят проверка и му казват, че е била 25%, на което той отговаря ‘не сте си осъвременили информацията’.

АЗ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАК МОЖЕ ДА ИМА ХОРА, КОИТО ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ВЯРВАТ И ДА ПОДКРЕПЯТ ПРЕСТЪПНАТА ПАРТИЯ ГЕРБ.  ОЧЕВИДНО БОЛШИНСТВОТО ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е НА НИВОТО НА Г-Н БОРИСОВ  –  ЕЛЕМЕНТАРНО И ПРОСТО И ЗА ТОВА Е ЛЕСНО МАНИПУЛИРУЕМО ИМЕННО ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА ПОДДРЪЖКАТА ЗА ТАЗИ ПАРТИЯ Е ТАКАВА, ВЪПРЕКИ ФАКТА, ЧЕ БЯХА НАЙ-ПОЗОРНО ИЗГОНЕНИ ОТ ВЛАСТА.

ГРАЖДАНИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!

ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ДА СЕ СЪБЕРЕМ И ДА ВНЕСЕМ СЛЕДНИТЕ ИСКАНИЯ ПРЕД НОВИЯТ ПАРЛАМЕНТ НА 21 МАЙ 2013 Г.!!!

  1. ПАРЛАМЕНТА ДА ПРИЕМЕ, ПРЕД ПОГЛЕДИТЕ НА ВСИЧКИ МЕДИИ ПОПРАВКИ НА ИЗБОРНИЯТ ЗАКОН ГАРАНТИРАЩИ ГРАЖДАНСКИТЕ ПРАВА НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ И НЕЗАБАВНО НАМАЛЯВАНЕ НА СУБСИДИИТЕ НА ПАРТИИТЕ С 75%
  2. НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ДА РАБОТИ ПОД ПОСТОЯННОТО НАБЛЮДЕНИЕ НА МЕДИИ……ТЕ И WEB-КАМЕРИ, ТАКА ЧЕ ГРАЖДАНИТЕ ДА НАБЛЮДАВАТ РАБОТАТА НА ЛЮБИМИТЕ СИ ИЗБРАНИЦИ.
  3. ВСИЧКИ ГЛАСУВАНИЯ В ПАРЛАМЕНТА ДА СТАВАТ ЯВНО И ДА БЪДАТ ПУБЛИКУВАНИ ПОИМЕННО НА СТРАНИЦАТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ! (УГОВОРКИ ОТ РОДА НА ПРИТЕСНЕНИЯ ПРИ ГЛАСУВАНИЯТА СА НЕ СЪСТОЯТЕЛНИ! НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ОТСТОЯВА МНЕНИЕТО СИ НЕ МУ Е …МЯСТОТО В БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ!

ПРИЯТЕЛИ, ТОВА Е ПЪРВОТО И НАЙ ВАЖНО НЕЩО КОЕТО ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ ЗА ДА ГАРАНТИРАМЕ ГРАЖДАНСКИЯТ СИ КОНТРОЛ И НОРМАЛНОСТ НА ДЪРЖАВАТА НИ!

Подпис: АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ