Floriade 2022 се провежда в Netherlands

Floriade 2022 Floriade 2022

Това е едно от най-големите международни изложения в света. То е на площ от 66 хектара, от които 40 хектара са изложбена площ. Очакват се над 2 милиона посетители. Щандове ще разположат над 100 изложители от Холандия и 75 компании от Европа, Азия, Африка и Америка.

Floriade (Netherlands)

Но Floriade 2022 предлага много повече. Всеки ден ще има културна програма, музика, танци, литература, театър от цял свят. С безброй вълнуващи, новаторски и интересни и образователни дейности, изложението е грандиозно пътешествие за деца и възрастни. Различни ресторанти и приятелски настроени, гостоприемни кафенета ще предлагат на посетителите вкусна местна и интернационална кухня.

С помощта на сетивата: зрение, слух, вкус, допир и мирис ще можете да опитате от първа ръка, как градинарството оказва влияние върху качеството на нашето ежедневие.

Floriade 2022
About Другата гледна точка
Не е страшно да си луд, страшното е ако го осъзнаваш. Думите могат да бъдат опасни. През повечето време предпочитаме да говорим кратко и с недомлъвки. Пропускаме много – има заличени места в езиковото ни общуване. Може би приемаме, че празнините ще бъдат запълнени от слушателя или че пропуснатото не е съществено. Вероятно не се замисляме, но и в двата случая има голяма разлика между това, което мислим, че сме казали и това, което слушателят мисли, че сме имали предвид, и това, което в крайна сметка е разбрал.