Bulgaria

Bulgaria

Новият вариант Омикрон: какво се знае дотук. Новият вариант на коронавирус Омикрон е вероятно по-заразен от известните до момента. Но дали е и по-опасен? И дали ваксините предпазват и от него? Ето какво се знае до момента:

Всяка година стотици хора загиват при пътно-транспортни произшествия в България. Катастрофите обикновено са дължат на лошите пътни условия, старите автомобили и карането с превишена скорост. Ето още коментари в чужбина:

“Или България ще загине”: защо толкова българи харесват Костадинов и “Възраждане”. Против НАТО и ЕС, против Ковид мерките: с тези искания националистите от “Възраждане” влязоха в парламента. Защо толкова българи ги харесват – дори и в чужбина?

Няма да внеса оставката си на 49-ия Конгрес

Защо БСП става опасна и за бъдещото правителство. Кризата в БСП застрашава и Радев, и съставянето на кабинет. Дали Нинова няма пак да финтира противниците си, за да остане на власт? А ако тя получи мандат за преговори с ПП?

Корнелия Нинова

Младежкото обединение в БСП поиска незабавна оставка на председателя на партията Корнелия Нинова и членовете на ИБ, както и нов преговорен екип за разговори с представителите на другите партии.