БЪЛГАРИТЕ

Мнозина подценяваха президента Радев

Мнозина подценяваха президента Радев, твърдейки, че няма политически опит и говори с езика на военен- тоест кратко и скучно! Появиха се хиляди статии, които го…


АЗ ЗНАМ ЗАЩО СЪМ ТАМ! Асеновград

Приятели това е писмото което съм изпратил към НОВИНИТЕ на НОВА и искам да го споделя със вас защото мисля, че няма да го публикуват…България тъпче на едно място

Умишленото лишаване на българите от свободни медии е проблем, който винаги е интересувал само малцина. Но България тъпче на едно място и заради това явление….


Bulgarian stupidity

“Не съм толкова слабоумен”. Наистина ли? Динко, Перата, Ангел: всеки знае с какво са известни те. Какво обаче ги кара да се хвалят със своята жестокост? Г. Папакочев разговаря с Х. Александров за “уродливите измерения” на ексхибиционистично-воайорската култура.


в България…

Ако имате мечти, планове, носталгия – забравете! Ако имате здраве – ще ви го вземат. Ако имате пари – ще ви оберат, възможно е и да…Българите са жертва в Германия

Използват българи за голяма измама в Германия. Германските власти разследват предполагаема престъпна схема за източване на огромни суми от социалните каси. Твърди се, в измамата са участвали основно българи. Но германската преса пише, че българите са по-скоро жертва.


Patrik Smityoys – Поздрави от България

Патрик Смитьойс е холандски бизнесмен, който живее и е инвестирал в България от началото на прехода. Зад гърба му има множество проекти в леката индустрия и недвижимите имоти. Невероятната му съдба го довежда тук след като е бил в Индонезия и Китай. Жени се за българка, говори перфектен български език, боли го за България като българин. Патрик Смитьойс стана звезда с филмите, които направи за проблемите в екологията, горите и образованието у нас. Те ще бъдат излъчвани тази есен по Холандски тв канал. В момента работи върху серия ленти за българското земеделие. Патрик Смитьойс добре познава българското земеделие. Грешка е, че българия пое по пътя на монокултурното земеделие, казва Патрик.


Росен Плевнелиев 1 февруари

Президентът: Хората, свързани с комунистическата партия и службите й, продължават опитите да доминират в обществото ни.


България – остров на спокойствието

В минутите и часовете, когато цял свят гледаше към Париж, България си живя в блажено неведение за кървавите събития. Медиите в страната просто не сметнаха за необходимо да ги отразят подобаващо. Защо?


Архангелова задушница

Архангелова задушница 7 ноември 2015 година Архангеловата задушница наричана още Архангелска задушница, Рангелова задушница, Хрангеловото одуше е една от трите най-големи.Отбелязва се в първата събота…


Поредното ограбване на българина

спортни зали, различен режим за хранене в училищата и превенцията на заболяванията…ще доведе до ограбване на българина чрез драстично вдигане на цените, без да има някакъв здравен резултат…колко лесно се случват и раждат идиотщини от типа на данък “вредни храни“ и колко трудно се прокарва дори най-малкото свестно решение…Здравните цели на закона са, меко казано, неясно формулирани – вероятно защото няма ясна формулировка на проблема, който политиката иска да реши с този закон. Видно е само, че законопроектът увеличава цени и данъци.