10 тайни да станете романтичен

Връзката ви отива ли на все по – лошо и по – лошо? Чудите ли се, защо тя ви прегръща машинално и студено, просто като по задължение? Крещи ли ви без причина? Може да има много причини за това нейно държание. Една от най – основните причини в днешно време, поради, която спорят двойките са парите. Но, ако това не е проблем за вас и вашия партньор, тогава може би вече не гори пламъкът между вас. Ако, искате да го върнете отново, тогава е време да научите тайните на романтиката. Ето ги само са вас!

Тайна 1
Мислете първо за нея

Да, мъжете са повърхностни и егоистични. Понякога им трябва време да помислят за нея и от какво точно се нуждае. Първото нещо, което трябва да направите е да я уважавате. Да я уважавате и да се държите с нея като с кралица. И нещата ще тръгнат в повече от добра посока за вас спрямо нея.

Тайна 2
Давайте много и ще получите много

За да получавате, трябва да давате. Трябва да правите неща заедно, а не поотделно, като да ходите на пикник заедно, на кино или просто се разхождайте. Не важно колко време сте заедно (чисто астрономически), а какво правите двамата заедно. Правете неща с други двойки или с нейните приятели и с вашите също, като на пример идете на почивка с тях за уикенда някъде. Излизайте двамата, забавлявайте се. Но не забравяйте да си отделяте време само са вас двамата.

Тайна 3
Бъдете спонтанен и забавен

Спонтанността е много важна черта в характера на един мъж за жените. Не само, защото показвате, че обичате да се забавлявате, а и за това, че сте креативна личност. Има трик, който можете да използвате за да се превърнете в спонтанна личност – план, в който тя не знае, че е включена. Когато сте излезли да се забавлявате някъде, планирай някоя весела случка, в която можеш да участваш докато си с нея. Ако примерно сте тръгнали за парка, на разходка може да спрете и да купите хляб, с който да храните птиците.

Тайна 4
Бъдете наблюдателен

Забелязвайте малките неща, който тя прави за вас. Казвайте й, че ги оценявате. Осъзнавате ли колко време отнема приготвянето на една вечеря? Забелязвате ли, че тя се грижи за вас и ви глези? Благодарете й за всичките тези неща, които прави за вас, така ще й покажете, че първо ги виждате и второ и оценявате. Ако не й кажете тя ще спре да ги прави, защото няма кой да ги оцени.

Тайна 5
Отделете време

Да сте романтичен значи да помните и да намирате време за изненади. Жените обичат изненадите. Винаги, по всяко време е подходящо да й подарите нещичко, да я поканите на вечеря или да я изненадате с нещо спонтанно. За тези неща няма точно време – винаги е моментът. Трябва да запомните дни, като Свети Валентин, рожденият й ден, вашата годишнина и т. н.

Тайна 6
Обръщайте внимание на детайлите

Има едно нещо, което жените със сигурност мразят и това е дезорганизираността при мъжете. Ако мислите да излезете вечерта някъде, убедете се, че всичко сте осигурили за това излизане – маса в ресторанта или дискотеката, билети за киното или мачът … имайте винаги и план „Б”. Жените обичат срещите и излизанията на вън. Но мразят да чакат и да не правят нищо. И обръщайте внимание на детайлите, защото жените винаги забелязват и най – малките детайли от каквото и да е било – обувките ви, цветът на чорапите ви и дори косата ви. Защо? Трябва да е генетична черта, защото мъжете не са толкова подробни.

Тайна 7
Бъдете джентълмен

Това да сте джентълмен ви носи доста облаги. Жените обожават да се грижат за тях и да бъдат уважавани. Вижте Джеймс Бонд. Агент 007 е винаги учтив с дамите и се грижи са тях във всяко едно отношение. Всичко, което ви трябва са няколко маниери и навици, да сте учтив и да набиете лошите момчета докато сте в костюм.

Тайна 8
Съгласувайте нещата с нея

Мъжете изглежда си мислят, че просто трябва да правят това, което само на тях им се прави. Оставят приятелките си да чакат на телефона. Уреждат излизания без да питат приятелките си дали искат да излизат или пък да ходят там, или пък изобщо дали имат възможност. Излизат с приятелите си без да поканят своите половинки.

Старайте се да правите неща, които и тя иска да станат така. Винаги бъдете отворен за нещо ново, нещо спонтанно. Никога не знаете, може да ви хареса да яздите кон или залезът на плажът.

Тайна 9
В компромисите е ключът

Много усилия се изискват една връзка да върви добре. И компромисите са точно ключът за това и вашата връзка да е здрава. Ако и двете половинки са склонни на компромиси, тогава ще са щастливи заедно. Когато двамата обсъдите и решите къде да отидете да се забавлявате, без никой да си налага мнението т. е. Използвате компромисът като решение, тогава ще се забавлявате двамата заедно, а не единично.

Тайна 10
Бъдете по – често романтичен

Колкото по – романтичен сте, толкова по – често ще се забавлявате. Отделяйте повече време и правете романтични жестове на вашата половинка поне веднъж седмично – телефонно обаждане или e – mail, вършат чудеса с някое оригинално съобщение.