Welcome To Our Pride

Welcome To Our Pride Welcome To Our Pride

Welcome To Our Pride: Поне за едно дете тази Коледа е вероятно най-специалната в живота му.

Blue Hamilton & Matt Dallas

#MerryChristmas #peace be upon us! Love Matt, Blue and Crow. ТАТКОВЦИ ПРЕДСТАВЯТ ОСИНОВЕНИЯ СИ СИН

2-годишният Кроу за пръв път прекара празника със своето ново семейство – актьора Matt Dallas и музиканта Blue Hamilton. Двамата съпрузи, които са заедно от 7 години, са осиновили очарователния мъник по-рано тази година.

В новия си YouTube влог, който за няколко дни е бил гледан над 300 000 пъти, Мат и Блу споделят, че винаги са искали деца и, че е било единствено въпрос на “кога и как”. В крайна сметка решили да осиновят детенце чрез държавна агенция.

Още в колата на път за вкъщи решихме, че ще бъде наш и няма да се разделим с него”, казва Blue, а съпругът му добавя: “Предполагаше се, че ще има шест-месечен пробен период, но имаше около шест-минутен пробен период, преди да решим, че ще бъде наш.”

Двамата татковци не успяват да довършат планираното си въведение, защото малкият Кроу няма търпение да се включи в забавата. А монтажът, който следва малко след това, би трогнал и най-хомофобното сърце!

Matt Dallas & Blue Hamilton Adopt a 2-Year-Old Boy and He Is Heart-Meltingly Adorable

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
About Другата гледна точка

Не е страшно да си луд, страшното е ако го осъзнаваш. Думите могат да бъдат опасни. През повечето време предпочитаме да говорим кратко и с недомлъвки. Пропускаме много – има заличени места в езиковото ни общуване. Може би приемаме, че празнините ще бъдат запълнени от слушателя или че пропуснатото не е съществено. Вероятно не се замисляме, но и в двата случая има голяма разлика между това, което мислим, че сме казали и това, което слушателят мисли, че сме имали предвид, и това, което в крайна сметка е разбрал.