Floriade 2022 се провежда в Netherlands

Floriade 2022 Floriade 2022

Това е едно от най-големите международни изложения в света. То е на площ от 66 хектара, от които 40 хектара са изложбена площ. Очакват се над 2 милиона посетители. Щандове ще разположат над 100 изложители от Холандия и 75 компании от Европа, Азия, Африка и Америка.

Floriade (Netherlands)

Но Floriade 2022 предлага много повече. Всеки ден ще има културна програма, музика, танци, литература, театър от цял свят. С безброй вълнуващи, новаторски и интересни и образователни дейности, изложението е грандиозно пътешествие за деца и възрастни. Различни ресторанти и приятелски настроени, гостоприемни кафенета ще предлагат на посетителите вкусна местна и интернационална кухня.

С помощта на сетивата: зрение, слух, вкус, допир и мирис ще можете да опитате от първа ръка, как градинарството оказва влияние върху качеството на нашето ежедневие.

Floriade 2022
Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
About Другата гледна точка

Не е страшно да си луд, страшното е ако го осъзнаваш. Думите могат да бъдат опасни. През повечето време предпочитаме да говорим кратко и с недомлъвки. Пропускаме много – има заличени места в езиковото ни общуване. Може би приемаме, че празнините ще бъдат запълнени от слушателя или че пропуснатото не е съществено. Вероятно не се замисляме, но и в двата случая има голяма разлика между това, което мислим, че сме казали и това, което слушателят мисли, че сме имали предвид, и това, което в крайна сметка е разбрал.